Vairavimo Kursai Kaina

Vairavimo Kursų kainos!

1. B KATEGORIJOS TEORIJOS KURSAS (online) – 80 € 

2. B KATEGORIJOS TEORIJOS KURSAS (video įrašai) – Nemokamai

(Artūras Pakėnas YouTube kanale) 

3. B KATEGORIJOS PRAKTINIAI VAIRAVIMAI (30 akad.val) –

mechaninė pavarų dėžė – nuo 520 €.

automatinė pavarų dėžė – nuo 560 €.

4. PAPILDOMOS PAMOKOS  (2 akad.val.) mūsų mokyklos mokiniams – 40 €. 

5. PAPILDOMOS PAMOKOS (2 akad.val) ne mūsų mokyklos mokiniams – 45€

Nepakartojama DOVANA tik mokyklos ,,Amplius LT“  mokiniams:


Gera žinia ir papildomas paskatinimas mūsų vairavimo mokyklos ,,Amplius LT“ mokiniams: išlaikykite vairavimo egzaminą Regitroje iš pirmo karto ir mes suteiksime didelę nuolaidą antiavarinio vairavimo kursams.

Vairavimo kursai nauda

Vairavimas yra įgūdis, kuris yra esminis šiuolaikinio gyvenimo aspektas, suteikiantis laisvę ir nepriklausomumą judėti aplinkoje. Nepaisant to, kad vairuotojų skaičius pasaulyje nuolat didėja, saugus eismas lieka viena iš didžiausių rūpesčių. Įgyti tinkamų vairavimo įgūdžių ir žinių yra būtina norint tapti atsakingu ir saugiu vairuotoju. Tai paskatino vairavimo kursų populiarumą, kurie teikia pradinę vairavimo praktiką ir teorinę pamoką.

Vairavimo kursai yra esminė dalis vairavimo mokymo. Tai yra struktūruotas mokymosi procesas, skirtas įgūdžiams ir žinioms, reikalingoms vairuoti automobilį, perduoti būtiną informaciją ir supratimą apie eismo taisykles, saugų eismą, techninę priežiūrą ir kitus svarbius aspektus, susijusius su vairavimu. Vairavimo kursų programa gali skirtis priklausomai nuo šalies, kurioje jie teikiami, tačiau dauguma jų įtraukia tiek teorinius, tiek praktinius mokymo elementus.

Vairavimo kursų struktūra

Vairavimo kursų struktūra gali skirtis priklausomai nuo mokyklos arba programos, tačiau daugumoje atvejų jie apima kelis bendrus elementus:

Teoriniai pamokos: Šios pamokos skirtos supažindinti mokinius su eismo taisyklėmis, kelių ženklais, eismo signalizacija, eismo įvykių prevencija, pirmosios pagalbos teikimas ir kitomis teorinėmis žiniomis, svarbiomis saugiam vairavimui.

Praktiniai vairavimo pamokos: Šios pamokos skirtos praktiniam automobilio valdymui mokymuisi. Mokiniai yra mokomi praktinių vairavimo įgūdžių, tokių kaip stabdymas, greičio reguliavimas, posūkių įvykdymas, eismo judėjimas, stovėjimas ir kiti esminiai vairavimo veiksmai.

Simuliatoriniai mokymai: Kai kuriose vairavimo mokyklose naudojami vairavimo simuliatoriai, kurie atkuria realaus eismo situacijas kontroliuojamoje ir saugioje aplinkoje. Tai padeda mokiniams įgyti papildomų įgūdžių ir pasitikėjimo prieš pereinant prie realių kelių.

Praktinės paskaitos: Kiekvienas mokymasis apima praktines paskaitas, kuriose dėstytojai arba instruktoriai atlieka detalią analizę eismo situacijų, galimų pavojų ir teisingo veikimo būdų. Tai padeda mokiniams geriau suprasti ir įsisavinti mokomąją medžiagą.

Vairavimo kursų nauda

Vairavimo kursai teikia daugelį naudos:

1. Saugus eismas: Teoriniai ir praktiniai mokymai leidžia mokiniams įgyti žinių ir įgūdžių, būtinų saugiam eismui.

2. Teisėtumas: Baigę vairavimo kursus, mokiniai gali gauti oficialų vairuotojo pažymėjimą, kuris patvirtina jų gebėjimą vairuoti teisėtai.

3. Pasitikėjimas: Dėl nuoseklaus mokymosi proceso, mokiniai įgyja pasitikėjimą savimi ir savo vairavimo įgūdžiais.

4. Mažesnė avarijų rizika: Tinkamai paruošti vairuotojai mažina avarijų riziką dėl geresnio supratimo apie eismo taisykles ir saugaus vairavimo praktikos.

5. Ekologija: Kursai gali taip pat mokyti apie ekologiškus vairavimo metodus, kurie padeda sumažinti aplinkos teršalų išmetimą ir skatina tvarų mobilumą.

Vairavimo kursai yra neįkainojama priemonė ruošiant naujus vairuotojus saugiam ir atsakingam eismui. Tinkamai struktūruoti kursai suteikia mokiniams ne tik būtinų žinių ir įgūdžių, bet ir pasitikėjimą savimi bei supratimą apie svarbiausius eismo aspektus. Investuoti į vairavimo kursus yra investuoti į saugų eismą ir ateitį.